MISSIE


Kalahari Lifestyle heeft als missie om bij iedere behandeling een zichtbare huidverbetering te geven aan de klant zonder concessies. Ieder retail product moet doen wat het beloofd en betaalbaar zijn voor iedereen die het beste wilt voor hun huid.

  • Dierproefvrij

  • Huidverbetering en wellness ervaring

  • 100% natuurlijke Vitamine C behandeling (resultaat al na 1 behandeling zichtbaar)

  • Vrij van parabenen

  • Vrij van sulfaten, derivaten, propyleenglycol en formaldehyde

  • Ondersteuning van goede doelen/ projecten en families in Afrika

  • Eco vriendelijk

 

 

 

ASSORTIMENT 


Het Kalahari assortiment is meer dan een natuurlijke huidverbeterende behandeling. Het is een ervaring uit Afrika zelf. De kleuren van de aarde, de ruwe texturen en de zeldzame geuren allemaal gewikkeld in de leven scheppende goedheid van de natuur.

De Kalahari Lifestyle ervaring is een intieme reis die de oude geheimen van Afrika in contact brengt met de gebruiker door middel van aanraking, geluid, geur en visuele interactie. Elke behandeling is specifiek aangepast om te voldoen aan de behoeften de klant en de huid en creëren samen de ultieme wellness beleving.

Gebruikmakend van alleen natuurlijke geoogste botanische ingrediënten; hebben Carina en haar team van ontwikkelaars de eenvoudige goedheid van de natuur in elk Kalahari product vastgelegd. Superieure plantaardige oliën en phyto-effectieve extracten worden samengebracht tot kwalitatieve huidverzorgingsproducten die uw huid voeden en herstellen.

 

DUURZAAMHEID


“De aarde samen met de prachtige natuur zijn een geschenk – Ik heb mijn leven gewijd aan het ontdekken hoe we deze giften in ons voordeel kunnen gebruiken, zonder nadelige gevolgen voor de natuur zelf.” Kalahari Lifestyle werkt uitsluitend samen met gerenommeerde Phytotrade organisaties en gecertificeerd duurzame bronnen. Onze strenge eco-bewustzijn protocollen waarborgen de veiligheid van de kwetsbare Afrikaanse ecosystemen.

 

CARINA FRANCK

Oprichter en directeur van Kalahari Lifestyle International is opgegroeid op een boerderij in de natuur van Afrika, ze vulde haar dagen met het verkennen van de geheimen van haar woestijnen speeltuin. Haar nieuwsgierige aard leidde tot de ontdekking van oude geheimen over natuurlijke gezondheid en welzijn die generaties lang verborgen lagen in de woestijn.

 

Ze ontwikkelde een diepe verbinding met de lokale Khoi San families die haar leerden dat ‘if we all share, we will always have enough’. Door deze ervaringen uit haar kindertijd ontwikkelde Carina de passie om de goedheid van de giften van de natuur met de wereld te delen.

Kalahari Lifestyle werd geïnspireerd door een buitengewone reis die begon in de uitgestrekte open vlaktes van de Kalahari woestijn in Afrika.

Dedicated-Skincare-Routine-400x533.png

Ben je benieuwd naar de producten en behandelingen van Kalahari, neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je er graag alles over!